Aangepaste structuur jeugdafdeling SV Den Hoorn

Na 7 succesvolle jaren vertrekt Edger Kuntz bij SV Den Hoorn. SV Den Hoorn grijpt dit vertrek aan om de structuur van de jeugdafdeling aan te passen door te gaan werken met een onderbouw (Scoorties t/m JO12) en een bovenbouw (JO13 t/m JO19 en dames).

Meer gelijke kansen in de onderbouw

In de onderbouw start SV Den Hoorn, geïnspireerd door de KNVB, komend seizoen een project waarbij wordt gekeken of en hoe we tot meer gelijke kansen kunnen komen en toch iedereen met plezier op zijn of haar niveau kunnen laten voetballen. Met de nieuwe insteek willen we de ontwikkeling van de jeugdigen bij SV Den Hoorn nog meer centraal stellen. De ervaren jeugdtrainers en de technisch jeugdcoördinatoren die allen al eerder door SV Den Hoorn zijn aangesteld, zullen samen met een commissie voor de onderbouw invulling gaan geven aan het nieuwe, voorgenomen beleid.

Verder ontwikkelen in de bovenbouw

Zoals bekend gemaakt is, wordt Ronald van der Helm onze HJO voor de bovenbouw. Samen met de technisch jeugd coördinatoren en de ervaren jeugdtrainers zal Van der Helm zich gaan richten op het ontwikkelen en opleiden van de talenten op zo’n breed mogelijk vlak. Gezien zijn schat aan ervaring hebben we er alle vertrouwen in dat we ook hier verdere stappen gaan zetten in de ontwikkeling van onze talenten.