Businessclub bezoekt Van der Helm & Trofipack

Den Hoorn – Op zaterdag 25 september was de businessclub met alle leden te gast bij Van der Helm logistics en Trofi Pack BV. Na een tweetal jaren waar geen bedrijfsbezoeken gepland stonden door het coronavirus mochten we eindelijk weer een businessclublid bezoeken!

Met meer dan 110 enthousiaste BC leden werd een ieder verwelkomd door Marco Dächer, Sales en marketing manager bij Van der Helm. Een thuiswedstrijd dus voor de voorzitter van de sponsorcommissie van SV Den Hoorn.

Na de inleiding werden de groepen verdeeld en ging een gedeelte van de groep naar Trofipack en een gedeelte bleef bij van der Helm. Na een uitgebreide rondleiding wisselde de groepen van bedrijf.

Trofipack
De groep bij Trofipack werd verwelkomd door Harry vd Hout en Sarina Mooy. Het bedrijf, opgericht in 2015, is gespecialiseerd in het koelen, rijpen en verpakken van exotisch fruit. De afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid met als logisch gevolg een verhuizing naar het nieuwe grote pand in Den Hoorn. De businessclubleden kregen vervolgens een rondleiding langs alle verpakkingslijnen, koelingen en rijpkamers met uitleg over bijbehorende processen.

Van der Helm logistics
De businessclubleden bij Van der Helm logistics werden door Marco Dächer rondgeleid in de nieuwbouw. In totaal heeft Van der Helm bijna 70.000 m2 aan warehouse in Den Hoorn en Moerdijk. Hierdoor heeft Van der Helm de faciliteiten om diverse soorten goederen op te slaan, te beheren en te distribueren. Van der Helm heeft, in samenwerking met Trofi Pack, een eigen douane afdeling. Marco Dächer gaf middels een presentatie en een mooie bedrijfsfilm het publiek een kijkje achter de schermen bij dit indrukwekkende familiebedrijf.

John Kleijweg
Na deze boeiende middag verkaste de hele groep naar John en Annita Kleijweg aan de Woudselaan waar John zijn zeer gezellige kasje ter beschikking stelde om het zeer verzorgde buffet van partycentrum Onder Ons te nuttigen. Tijdens de borrel gaf de nieuwe hoofdtrainer John Hage nog zijn visie over SV Den Hoorn.

Al met al een zeer geslaagde businessclubdag!

Voor een uitgebreid fotoverslag (door Annita Kleijweg) zie link


De sponsorcommissie