Club van Honderd, voor jong en oud!

Geachte lid van SV Den Hoorn,

Het voetbalseizoen 2020/2021 staat alweer voor de deur en na een onstuimige tijd waarin het Coronavirus heerste is het een fijne gedachte dat de voetbal weer op gang komt. Binnen SV Den Hoorn zijn alle pijlen dezelfde kant op gedraaid om dit allemaal te bewerkstelligen en wij hopen u dan ook zo snel mogelijk te mogen verwelkomen op ons mooie sportpark, het Eric R. van Dijk sportcomplex. 

Onze mooie club draait grotendeels op vrijwilligers en sponsoren waardoor het elk jaar mogelijk is om samen geweldige dingen te doen en mee te maken. Omdat niet iedereen zomaar sponsor kan worden is in 1997 de Club van Honderd opgericht waardoor het mogelijk is om als individu een (financieel) steentje bij te dragen. De Club van Honderd is opgericht met het doel geld ter beschikking te stellen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten of anderszins, vooral ten behoeve van de jeugd en in de algemene en sociale sfeer De keuzes voor bestedingsdoelen worden zoveel mogelijk in overleg met het Hoofdbestuur en de Jeugdcommissie gemaakt. Naast het inzamelen van financiële middelen heeft deze Club toch ook duidelijk een sociale functie. Het is de bedoeling dat ongeveer een kwart van de inkomsten terugvloeit naar de leden zelf d.m.v. het drankje en hapje dat minimaal twee maal per seizoen wordt aangeboden en de attentie die jaarlijks wordt uitgereikt (paraplu, handdoek etc.). Het lidmaatschap van deze Club van Honderd zorgt tevens voor extra betrokkenheid bij onze voetbalclub.

Sinds 2011 hebben John Kleijweg en Roel Verkade de Club van Honderd geleid en is De Club van 100 uitgegroeid tot een club met daadwerkelijk (meer dan 100) 100 leden. Sinds dit seizoen is het stokje door John en Roel overgedragen aan Ruben Kalkman en Dennis Gladpootjes. Ruben en Dennis, twee jongens van de club, gaan vol goede moed en vertrouwen deze uitdaging tegemoet.

Graag betrekken wij jullie bij de Club van 100 en staan wij open voor input, suggesties en tips om als Club van 100 beet te pakken en te verbeteren. Vanaf dit seizoen willen wij dan ook een transparante sponsortak worden waarin we samen stappen gaan maken om SV Den Hoorn naar het volgende niveau te tillen. Voor een bedrag van maar €60 kan jij jezelf sponsor noemen van SV Den Hoorn en treedt u toe tot de Club van 100 welke u de nodige voordelen biedt op het sportcomplex, zoals gratis toegang tot het sportpark tijdens (thuis)wedstrijden, borrels en nog veel meer. Ook bij inschrijving tot de Club van Honderd krijg jij een aantal ‘exclusieve’ gadgets zoals een SV Den Hoorn paraplu. De Club van Honderd heeft een breed scala van leden, zowel jong als oud, waar voor ieder wat wils is!  

Bent u nou geïnteresseerd en wilt u lid worden van de Club van 100 of eens bijgepraat worden over de voordelen? U bent meer dan welkom om contact op te nemen via clubvan100@svdenhoorn.nl.

Uiteraard mag het ook rechtstreeks via Ruben Kalkman of Dennis Gladpootjes.

Of neem eens een kijkje op: http://svdenhoorn.nl/club-van-100-lid-worden/

Een greep uit de investeringen van de Club van Honderd door de jaren heen:

 • Projectiescherm met beamer (was de eerste besteding in 1997 en vervangen in 2006 op nieuw complex), zowel in de kantine als in het jeugdhonk
 • Opknapbeurt speeltuin
 • Nieuwe jeugddoeltjes
 • Financiëren vervoer van jeugdspelers naar interlands en betaald voetbal wedstrijden
 • Financiële bijdrage aan ‘seniorenmiddag’, destijds georganiseerd vanuit onze club
 • Financiële bijdrage aan diverse jeugdactiviteiten (o.a. Sinterklaasactiviteit, kampioensuitje en activiteiten i.v.m. seizoensafsluiting)
 • Hek om speeltuin op nieuw complex
 • Nieuwe vlaggen en masten
 • Gadgets voor leden zoals;
 • Club van Honderd zonnebrillen
 • SV Den Hoorn sjaal
 • SV Den Hoorn paraplu