Contributie senioren en 7×7 deel II

Beste senioren en 7×7 leden,

Zoals eerder vermeld hebben we in verband met de dreigende stop van de competitie door Corona dit jaar besloten om in eerste instantie de helft van het contributiebedrag voor de overige senioren én de spelers van 7 tegen 7 te heffen. Nu we weten dat we weer spelen en trainen én de competitie ook weer af zullen maken, zal deze week de tweede helft van de contributie worden gevraagd en onze partner Nikki stuurt jullie de factuur hiervoor.

Werkwijze NIKKI

Dit doet NIKKI door een email te sturen waarin je via een IDEAL-betaallink betaalt zonder administratiekosten (!!!). Klik eenvoudig op de IDEAL link en het bedrag wordt overgemaakt.

LET OP! Alleen als je ervoor kiest (of te laat betaalt) ga je in 10 termijnen betalen en alleen dan betaal je de extra +10% administratiekosten tot een bedrag van max. € 19,- per jaar. Zie hiervoor ook de tekst in de mail van Nikki of op de site.

Betaal je contributie, anders kun je niet spelen.

Heb je (het eerste deel van) de contributie nog niet betaald dan loop je kans op een speelverbod. Je bent als lid nu eenmaal verplicht mee te dragen aan de lasten van de vereniging en niet betalen = niet spelen.

LET OP! Heb je de email van Nikki nog niet ontvangen neem dan contact op met: svdenhoorn@nikki.nl. Ga niet bellen of mailen met mensen van SV Den Hoorn want deze administratie ligt bij NIKKI en alleen zij kunnen je helpen hierbij.

De contributie is één van de belangrijkste pijlers van onze club die we samen met jou overeind willen houden. Bedankt voor de medewerking en alvast voor de vlotte betaling.

Namens bestuur SV Den Hoorn
Frank van Mil (vz)