De Grote Clubactie 2020 is een ongekend succes geworden

Na de mooie berichten van John (speculaaspoppen) en Neal (Rabobank) hebben ook wij, als organisatie van de grote clubactie, een flinke bijdrage kunnen leveren aan het gezond houden van de financiën van de SV Den Hoorn. In deze lastige tijd zijn dit leuke opstekers en kunnen we dit als vereniging heel goed gebruiken.

Zoals het er nu naar uitziet gaan we onze jeugd verblijden met € 8300,00. We gaan de opbrengst hoofdzakelijk besteden aan de jeugd. De opbrengst wordt na overleg met de jeugdcommissie besteed aan een activiteitendag voor de jeugd aan het eind van het lopende seizoen. Hopelijk ziet de wereld er dan anders uit en kunnen we voor een spetterende dag zorgen met speeltoestellen en een verrassing. Ook is er behoefte aan nieuwe trainingsdoeltjes en wat er dan nog overblijft wordt vast goed besteed. Onze jeugdleden van de JO8 t/m de JO-MO13 hebben er tenslotte keihard voor gewerkt en verdienen een extraatje. Wat hebben zij een fantastische prestatie geleverd!!!! Hebben ze vorig jaar een kleine 2400 loten verkocht, deze keer staat de teller op 50% meer, wat neerkomt op ca. 3645 stuks. Bovendien zijn er ook 9 superloten verkocht. We hadden geen flauw idee vanwege corona wat ons te wachten stond. Daarom maar alle aandacht op de online verkopen gevestigd. Uiteindelijk heeft de verkoop vanuit de boekjes ongeveer hetzelfde opgeleverd dan vorig jaar en zijn de extra loten online aan de man gebracht.

De 3 best verkopende jeugdleden zijn : Joep Nuijens (JO11-1) met 514 loten en een prijs van € 60,00, Cas Arkesteijn (JO11-2) met 265 loten en een prijs van € 50,00 en Senn Krempel (JO11-1) met 171 loten en een prijs van € 40,00. De 514 loten van Joep is het hoogste aantal ooit gehaald door iemand van onze vereniging. De nummers 2 en 3 zijn voor ons ook kanjers. De prijzen zijn op 5 december aan de 3 verkopers uitgereikt. De € 0,25 per verkocht lot is inmiddels aan de ouders van de verkopers overgemaakt. Heb je het gevoel dat dat niet goed gegaan is laat het ondergetekende weten. Waren het de afgelopen jaren gemiddeld 100 jeugdleden die zich opwierpen als verkoper, deze keer waren het er 140. Heeft volgens ons ook te maken met de onlineverkopen die bij wijze van spreken vanuit huis gedaan konden worden. Ook dat is dus een positief gegeven. De uitslagenlijst van onze verkopers is te bewonderen in de ontvangstruimte van het clubgebouw.

Voor jeugdleden die meer dan 20 loten hebben verkocht bestaat er via de Grote Clubactie een oorkonde/waardebon als 20-loten actie. Deze prijs bestaat uit 16 aanbiedingen zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis bij Masita. Wil je gebruik maken van deze actie laat het ondergetekende weten en de rest wordt geregeld.

De trekking van de loterij voor de kopers heeft inmiddels plaatsgevonden. 10 december is de uitslag bekend gemaakt en ben je een gelukkige prijswinnaar heb je op je bankrekening nummer € 0,01 bijgeschreven gekregen en verwijst de grote clubactie je naar de lotchecker om het lotnummer te activeren. Ook kun je kijken vanaf die datum op www.clubactie.nl.

Ik wil de kopers, verkopers en mede organisatoren Hans van Beek en Sjors van Paassen bedanken voor het slagen van de actie en tot volgend jaar!!

Namens de organisatie,

Jan van Beek, 06-25450316 of jan.van.beek@svdenhoorn.nl