Even voorstellen…Johan van Leeuwen

Per 1 augustus a.s. is Johan van Leeuwen bij SV Den Hoorn aangesteld als beheerder clubgebouw. Hiermee willen we als vereniging een professionaliseringsslag maken in de exploitatie van het clubgebouw. Dat betekent dat Johan samen met de activiteiten- en de barcommissie en natuurlijk niet te vergeten de vele vrijwilligers gaat zorgen voor een soepel lopende bediening achter de bar, in de buitenbar en in de keuken. Daarnaast willen we als vereniging ook naar beter en meer gebruik van het clubgebouw doordeweeks en overdag o.a. met activiteiten zoals de voetbalschool, voetbalfit voor dames en “Walking Football” voor 60+ ers. Johan is de geknipte persoon voor deze functie. Hij heeft jarenlange horeca ervaring, een groot netwerk en kennis van de club en woont op 5 minuten afstand. Johan zal ook deel gaan uitmaken van de sponsorcommissie. Samen met onze verenigingscoördinator Monique zullen zij de complete organisatie en het beheer van onze mooie vereniging SV Den Hoorn gaan oppakken. Hieronder meer over Johan.

Naam                                               Johan van Leeuwen

Leeftijd                                            47

Geboren in                                      Delft

Getrouwd/verliefd                          Getrouwd met Linda van Leeuwen

Kinderen                                         2 , Scott 10 en Fleur 12

Woonachtig in                                Delft (randje Den Hoorn)

Hobby                                           Muziek, Quizzen schrijven en antiek

Favoriete eten                                spareribs, mosselen

Favoriete vakantieland                 Griekenland en Spanje

Opleiding                                        MBO Horeca

Werk                                                Bij de mooiste club van de regio

Drinkt graag                                    Cola zero, Heineken

Slechtste eigenschap                    Perfectionist, hart op de tong

Favoriete Tv programma              Vandaag inside

Luistert naar radiozender            BNR

Ideale baan                                   Sociaal, maatschappelijk

Wakker maken voor                      Antiek/rommelmarkten

Een hekel aan                               Oneerlijke mensen

Activiteitencommissie                  Breder uitzetten, meer voor de jeugd en onze oudste leden

Sponsorcommissie                        Wie wil er nou niet investeren in de mooiste club van de regio

Uitdaging                                     Voor elkaar en met elkaar in de hele breedte

Hoe zie je de toekomst                Wordt alleen maar mooier

Wil je nog wat kwijt                     Zonder clubliefde en vrijwilligers ben je nergens als vereniging.

Kijk eens wat je voor de club kan betekenen en laat je opbouwende

kritiek horen, zodat we alle puntjes op de i kunnen zetten.