Fight-ival 18 juni bij SV Den Hoorn van 14.00 tot 23.00 uur

Beste leden van S.V. Den Hoorn,

Aanstaande zaterdag (18 juni) wordt bij SV Den Hoorn een groots evenement georganiseerd in strijd tegen kanker. Voorheen Fight cancer, maar nu in een nieuw jasje: Fight-ival. Een festival in het teken van Fight Cancer. Een ziekte en bijbehorende strijd die bijna iedereen in zijn of haar omgeving helaas mee moet maken.

Ondanks de serieuze ondertoon wordt het ook een zeer leuke dag met bijbehorende foodtrucks en live muziek. Voor alle leeftijdscategorieën staat er wat op het programma:

09.00 uur: Wielertocht
Een wielertocht van 100 km door het Groene Hart. Inschrijfgeld bedraagt 25 euro. Tot en met vrijdag kan er nog ingeschreven worden bij [email protected] of Yvonne 06-22532002. Aanvang bij SV Den Hoorn om 09.00. In Moerkapelle is een koffiestop met appeltaart georganiseerd. Na afloop is er uiteraard een koud biertje als beloning.

14.00 uur: Kidsplein + James dance + muziek  + cocktailbar + foodtrucks + heel veel gezelligheid
Dankzij trouwe sponsor Set in Motion zullen er weer vele springkussens geplaatst worden bij onze vereniging. Gegarandeerd pret voor de vele kinderen en jongvolwassenen.

14.00 uur: Wedstrijd Den Hoorn 1 tegen Den Hoorn 2
Om 14.00 is er de wedstrijd tussen het eerste en het kampioenselftal Den Hoorn 2. Dit onder de streng doch rechtvaardige leiding van erevoorzitter Eric. R. van Dijk.

18.00 uur: De grote veiling met veilingmeester Stefan Stolk en Erik vd Spek
Vanaf 18.00 uur zal bij SV Den Hoorn een grootse veiling gehouden worden onder leiding van Stefan Stolk en Erik van der Spek. Graag nodigen wij u uit om te bieden op vele items. Zorg dat uw bod hoog genoeg is, zodat niet de buurman u met de Weber Barbeque uitrookt. Of op een zonnige dag met een verzorgde sloepentocht inclusief lunch de blits maakt in de Westlandse wateren. Ofschoon een zeer goede nachtrust heeft door de airco inclusief professionele montage. Of wat dacht u van een bronzen beeld gemaakt door onze Hoornse kunstenaar Willem Doomernik?

Entree voor volwassene €. 10,00   Entree kids; €. 5,00 incl. consumptiekaart t.w.v. €. 2,50

Voor de volledige lijst met aangeboden items voor de veiling zie hier

Hopelijk zien wij u ook op Fight-ival aanstaande zaterdag!

Met vriendelijke groeten,

Organisatie Fight-ival