Geslaagde businessclub sprekersavond bij SV Den Hoorn

Op vrijdag 11 november vond de jaarlijkse sprekersavond bij SV Den Hoorn plaats. Tijdens deze avond probeert de sponsorcommissie elk jaar een aansprekende naam te strikken voor onze businessclubleden om wat te vertellen over (top)sport in combinatie met het bedrijfsleven.

Dit jaar was Robin van Galen onze spreker. Mocht er niet gelijk een lampje gaan branden. Deze geweldige spreker was in 2008 als coach van het dames waterpolo team verantwoordelijk voor de gouden olympische medaille in Tokyo.

Robin nam middels prachtige beelden en persoonlijke foto’s de aanwezigen mee naar die fantastische Olympische spelen van Beijing 2008. Korte anekdotes, prachtige waargebeurde verhalen en een samenvatting van alles wat ze daar hebben meegemaakt. Uiteraard mocht de gouden plak tijdens de avond niet ontbreken en een ieder mocht deze dan ook vasthouden in de kantine.

Tevens heeft iedereen deze avond het nieuwe boek van Robin van Galen ontvangen met als titel ‘Dilemma’s van een topcoach’. In het boek  interviewde hij een twintigtal topcoaches, waarbij het gedachtegoed van Louis van Gaal, Ronald Komen en vele andere regelmatig tijdens de avond werd aangehaald. 

Na de sprekersavond begon de derde helft en gezien het feit dat bijna iedereen bleef hangen en enthousiast napraten, inclusief Robin, kunnen we spreken van een zeer geslaagde avond!