Hoofdtrainers jeugd tekenen contract

Hoofdtrainers jeugdafdeling hebben contract seizoen 2023/2024 ondertekend

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De namen van de meeste hoofdtrainers voor het nieuwe seizoen waren al enige tijd bekend, maar kunnen nu ook wereldkundig gemaakt worden. Op donderdag (31 mei) zijn namelijk de contracten voor seizoen 2023/2024 ondertekend!

Onderbouw (JO6 t/m JO12)

In de onderbouw zien we een aantal nieuwe gezichten, maar vooral ook vertrouwde gezichten. Linda de Bruin (nieuw!) zal de rol van coördinator bij de JO6 op zich nemen. Linda neemt daarmee een deel van de taken over van Ingeborg Koenders, die helaas gaat stoppen. Voor de JO7 zoekt SV Den Hoorn nog een vader/moeder die het leuk vindt de rol van coördinator op zich te nemen. Samen met Linda word je dan verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij de Scoorties. Heb je interesse meld je dan bij Ingeborg. Rik de Joode zal de JO8 weer onder zijn hoede gaan nemen. Bij Rik, met al zijn kennis, ervaring én toewijding, zijn de jeugdigen O8 in vertrouwde handen. Michel Falandt is nieuw en zal de JO9 voor zijn rekening gaan nemen. Michel brengt zijn eigen voetbalervaring mee, heeft de fijne kneepjes afgekeken bij Rik, heeft afgelopen seizoen zijn JVTC-cursus afgerond en begint komend seizoen aan de cursus pupillentrainer. Michel zal bij JO9 geassisteerd worden door Bjarne Harteveld. Bjarne is spelend jeugdlid van SV Den Hoorn en volgt de ROC Mondriaan opleiding lifestyle, sport en bewegen, met als specialisatie voetbal. Hij is reeds in bezit van de diploma’s pupillen- en juniorentrainer en gaat komend seizoen starten met zijn Uefa C-opleiding én stagelopen bij de bovenbouw. Bij de JO10 zal Marcel de Haas wederom als hoofdtrainer gaan fungeren. Hij schuift door vanuit de JO9. Afgelopen seizoen heeft Marcel zijn eerste stappen gezet als hoofdtrainer, zijn JVTC-cursus afgerond en dus veel geleerd op het gebied van trainen. Marcel heeft de smaak te pakken, want ook hij gaat komend seizoen de cursus pupillentrainer volgen. Ook Marcel gaat daarbij trouwens hulp krijgen, want Milan van Geest wordt zijn ‘assistent’. Milan is, net als Bjarne, spelend (jeugd)lid van Den Hoorn en volgt de opleiding lifestyle, sport en bewegen, met als specialisatie voetbal. Ook Milan beschikt over de eerdergenoemde diploma’s en gaat in het nieuwe seizoen op voor het Uefa C-diploma en daartoe ook stagelopen bij de bovenbouw. Bij JO11 gaat Samantha Vermeulen de groep overnemen van Erwin Kaal. Erwin gaat namelijk in de bovenbouw aan de slag als hoofdtrainer bij de JO13. Samantha, reeds in bezit van het UEFA-C-diploma, bruist van energie én ideeën en heeft dan ook veel zin om haar ‘tanden’ te zetten in een voor haar nieuwe groep. Bij JO12 een nieuw, maar toch ook wel vertrouwd gezicht. Sem is een kind van de club, oud eerste elftal speler, in bezit van het Uefa C en ontzettend gemotiveerd om zijn kennis en ervaring in te gaan zetten voor de talentrijke lichting die komend seizoen de leeftijdscategorie JO12 zal vullen.

Bovenbouw (JO13 t/m JO19)

Bij de bovenbouw is er een fifty-fifty verdeling tussen nieuwe en oude gezichten.

Bij de JO13 zijn het vooral bekende gezichten, die een nieuwe uitdaging aan gaan. Komend seizoen zal de JO13-selectie uit 3 teams bestaan, waarmee het “gelijke kansen project” vanuit de onderbouw getoetst gaat worden in de jongste lichting van de bovenbouw. Erwin Kaal zal als hoofdtrainer deze groep gaan leiden en met Jochem Dieks en Wen Tung een driemanschap gaan vormen. Het enthousiasme van de heren spat er af, gezien de vele activiteiten die inmiddels al plaatsvinden.

Bij de JO14 een nieuw gezicht als hoofdtrainer. Mylano Jankie zal de plaats gaan innemen van Dennis Hijman, die een functie zal gaan bekleden bij de Meisjes/Dames. Mylano maakt de overstap van VCS waar hij diverse jeugdteams onder zijn hoede heeft gehad. Aan hem de taak om met de nieuwe JO14 selectie een leuk en vooral leerzaam seizoen te draaien.

Bij de JO15 ontbreekt nog een hoofdtrainer. Een vervanger voor vertrekkend trainer Kevin Meere, heeft zich helaas nog niet aangediend. Gelukkig is John Berends, als assistent trainer, ook komend seizoen nadrukkelijk bij de nieuwe JO15-1 betrokken.

Komend seizoen zal Youri Kooymans wederom als hoofdtrainer van de JO16 selectie actief zijn. Na het kampioenschap van afgelopen seizoen ligt er een flinke uitdaging te wachten met de nieuwe JO16, maar we hebben alle vertrouwen in een goede afloop. Samen met Walter Karlas, die de JO16-2 zal coachen, zijn de voorbereidingen al in volle gang gezet.

Ook bij de JO17 geen verandering qua hoofdtrainer. Justin Spiessens, onlangs in het bezit van het diploma UEFA C gekomen, gaat proberen om met de nieuwe JO17 lichting zich te handhaven op divisie 6 niveau. Het zal bijna onmogelijk zijn om de prestatie van de vorige JO17 te evenaren, maar de nieuwe groep heeft zeker potentie. Justin zal geassisteerd worden door Lester de Jong.

Bij de nieuwe JO19 selectie zijn er voor komend seizoen hoge verwachtingen. Het verloren terrein zal enigszins goed gemaakt moeten worden en de mogelijkheden daartoe zijn zeer zeker aanwezig. De staf van de JO19-1 zal ook komend seizoen bestaan uit hoofdtrainer Gerard Gronsveld, assistent-trainers Rene Lander en Jan Pols en daarbij zal ook Dennis Hijman op de maandagen aansluiten.

Bij de VR-1 zullen Tom van Dijk en Mitchel Schulte ook volgend het trainerskoppel vormen. Zij zullen gaan proberen de stijgende lijn, die gedurende het afgelopen seizoen is ingezet, te continueren.

Tot slot nog de vermelding dat voor komend seizoen de keeperstraining, voor zowel senioren als jeugd, verzorgd gaat worden door Rick v.d.Mast. Rick bestiert een eigen keepersschool en is daarnaast ook als keeperstrainer werkzaam bij o.a. de jeugd van NEC Nijmegen. Als jeugdspeler maakte Rick ooit deel uit van de jeugdopleidingen van Excelsior en Feyenoord. Samen met keeperscoördinator Fausto den Heijer zal Rick ervoor zorgen dat alle jeugdkeepers een passende training kunnen volgen.

Op de foto van links naar rechts:

Mylano Jankie (JO14), Erwin Kaal (JO13), Justin Spiessens (JO17), Youri Kooymans (JO16), Linda de Bruin (JO6), Rik de Joode (JO8), Rick vd Mast (keepers), Sem Remmerswaal (JO12), Marcel de Haas (JO10), Michel Falandt (JO9) en Samantha Vermeulen (JO11).

  • Gerard Gronsveld (JO19) was verhinderd op het moment dat deze foto genomen is.
  • Link naar vacature JO15