Indelingen jeugd-, meiden- en vrouwen teams 2021 / 2022 bekend

De afgelopen weken is een grote groep mensen bezig geweest om alle jeugdspelers en speelsters in te delen voor het nieuwe seizoen. De indeling zijn per leeftijdscategorie te benaderen via de koppelingen dit bericht. De indelingen voor de Scoorties, JO8, JO9 en JO10 staan ​​er nog niet op. Die worden pas in Augustus bekend gemaakt.

SV Den Hoorn de indeling zo zorgvuldig te maken. We vinden het belangrijk dat naar gelijk niveau worden ingedeeld en zich in een prettig team verder kunnen ontwikkelen. Het was het afgelopen voetbalseizoen natuurlijk anders dan anders, maar op basis van de spelers beoordelingen, ervaringen van de leiders/trainers en de lancering van de Commissie Jeugd Opleiding is een voorlopige team indeling gemaakt.

Ondanks het feit dat teams soms uit 15 van 16 bestaan, is in het verleden ontdekt dat er, als gevolg van blessures van afzeggingen, nog regelmatig een beroep moet gedaan worden op spelers uit andere teams om een ​​elftal (liefst met twee wisselspelers) op het veld te krijgen.

De teamindeling in principe gedurende de bekercompetitie wordt uitgevoerd tot teamvorming te komen. Het is daarna nog niet mogelijk om kleine wijzigingen door te voeren om teams te completeren van spelers/speelsters over te plaatsen die ‘echt niet op hun plek spelen’.

Mocht u onvolkomenheden tegenkomen van vragen hebben over indeling, verzoek ik u contact op te nemen met de betreffende Coordinator van de leeftijdsgroep.

Nog lang niet alle teams hebben voldoende leiders. De komende weken zullen er meer leiders worden gepland, maar de oproep om u zelf aan te melden. SV Den Hoorn zijn wij namelijk allemaal ! En zonder leider kan er niet gevoetbald worden. Dus wees proactief en gebruik op. Er zal ondersteuning zijn voor beginnende leiders.

Rest mij nog u allemaal een goede vakantie te wensen en tot ziens in het nieuwe seizoen, waarin we hopelijk weer lekker kunnen gaan voetballen.

Edger Kuntz,
Hoofd Jeugdopleiding SV Den Hoorn.

Koppelingen:
Indeling JO11-teams
Indeling JO12-teams
Indeling JO13-teams
Indeling JO14-teams
Indeling JO15-teams

Indeling JO16 en JO17-teams     (let op : zowel JO16 als JO17 in hetzelfde vel)
Indeling JO19-teams
Indeling Meiden-teams                 (let op : zowel MO13, MO15 als MO19 in hetzelfde vel)
Indeling Vrouwen teams