Informatie jeugddag 30 april

In overleg met de gemeente hebben wij toestemming gehad om alle kinderen tegelijk te mogen ontvangen. Dit betekent dat de verschillende shifts komen te vervallen, het nieuwe programma is als volgt.
 
Het terrein zal om 10.00uur openen en vanaf dat moment is iedereen welkom om zich uit te leven op de springkussens. Volgende week zullen er bij de training enveloppen worden uitgedeeld met daarin een polsbandje en 3 consumptiebonnen om wat lekkers van te halen bij de snoep- en ijskarren die aanwezig zullen zijn. De polsbandjes zijn er om duidelijk het onderscheid te kunnen maken tussen de leeftijden. Veld 1 zal voor de scoorties t/m JO10 zijn en veld 2 voor de hogere leeftijden. Daarnaast zal er ook voor alle kinderen fruit, broodjes en limonade aanwezig zijn.
 
Voor de ouders zal de gehele dag de bar open zijn en vanaf 13.00uur zal DJ Bassie met wat lekkere deuntjes zorgen voor gezelligheid. De jeugd dag zal tot 16.00.
Naast alle kinderen zijn dus ook alle ouders van harte welkom!
 
Laten we met z’n allen duimen dat het deze dag goed weer is en dan hopen we jullie allen te zien op 30 april!
 
Voor volgende week vrijdag nog geen envelop ontvangen, maar wel ingeschreven? Stuur even een mailtje naar 70jarigbestaan@svdenhoorn.nl en dan maken we dat in orde!