Inspirerende sponsorbijeenkomst bij SV Den Hoorn

Vrijdag 1 maart mochten wij onze (potentiële ) sponsoren ontvangen in ons clubgebouw voor een mooie avond. Met meer dan 100 aanwezigen werd het een geslaagde avond .

Kevin Bogaards trapte de avond af namens de BICT groep en nam ons mee in de wereld van cybersecurity. Dit is niet meer weg te denken in de tijd van nu. En dat zal door de pogingen tot hacken alleen maar meer en beter worden. Door technologische ontwikkelingen werden de ondernemers op het hart gedrukt goed te kijken naar hoe zij dit gaan voorkomen in hun eigen onderneming.

Hierna was het het woord aan Bas Nijhuis , bekende scheidsrechter , ondernemer en bevlogen spreker. Een geweldige presentatie van zijn wedstrijd voorbereiding, het samenstellen van een team en verbale ruzies met topvoetballers , alles kwam voorbij ! Met ruimte voor vragen vanuit de aanwezigen sloten wij de presentaties af .

Er werd hierna door de aanwezigen nog lang nagepraat en de reacties waren positief . Het was een mooie avond waar we met veel plezier op terug kijken! En dat we een aantal nieuwe businessclubleden mogen verwelkomen is de kers op de taart!

Er werd met veel interesse geluisterd naar Kevin Bogaards van BICT
Bas Nijhuis met een geweldige presentatie