Kerst en Nieuwjaar in lockdown

Beste leden,

Zoals iedereen maandag heeft kunnen horen van de minister-president is Nederland vanaf deze week voor 5 weken in ‘lockdown’. De coronacijfers laten helaas geen andere keuze. En hoewel de boodschap begrijpelijk is, is het voor het amateurvoetbal weer geen goed nieuws. Voor de jeugdteams verandert er nog niks. Het perspectief voor de seniorenteams wordt er niet beter op. Hoewel we als bestuur van SV Den Hoorn beseffen dat dit zeer teleurstellend is, hebben we ons hier nu bij neer te leggen.

Van alle scenario’s die eerder zijn gecommuniceerd door de KNVB in Plan B liggen er voor de seniorenteams nog twee op tafel:

1. De huidige competities opdelen in halve poules waarbij er alsnog een hele competitie wordt gespeeld.
2. Het uitspelen van alleen de eerste competitiehelft.

Beide scenario’s zijn afhankelijk van de verdere besluiten van het kabinet. De definitieve keuze voor één van deze scenario’s en de concrete uitwerking ervan zal daarom pas na de persconferentie van 12 januari bekendgemaakt kunnen worden. Dit geldt óók voor het vervolg van de diverse jeugdcompetities.

We hebben ook nog goed nieuws te melden. Afgelopen week hebben we een 20 tal vrijwilligers benoemd tot clubtopper van het jaar. We zijn blij en gelukkig met elke vrijwilliger en iedereen die iets extra’s doet of de handen uit de mouwen steekt. Dank aan iedereen voor jouw bijdrage aan onze vereniging. Juist in deze moeilijke tijd wordt dat extra gewaardeerd. Ieder jaar halen we daar enkele mensen uit om ze te laten voelen hoe blij we met hen zijn en hebben deze clubtoppers verrast met een heerlijk pakket met lekkernij van de lokale middenstand uit Midden Delfland. Zit je daar dit jaar niet bij, niet getreurd, dan ben jij misschien volgend jaar aan de beurt.

Na het missen van de medewerkersavond zullen we ook in het nieuwe jaar vanwege de lockdown géén Nieuwjaarsreceptie houden. We sparen de feestjes op want uitstel is geen afstel. Zodra het weer kan gaan we iets moois en groots verzinnen voor iedereen.

We wensen jullie allemaal ondanks deze lastige omstandigheden toch een fijne vakantie, mooie feestdagen en een heel, heel gezond, sportief en sprankelend nieuw jaar toe in 2021!

Namens bestuur SV Den Hoorn,
Frank van Mil, vz