S.V. Den Hoorn businesslub

Combineer uw zakelijk belang met steun aan de club! De businessclub ‘Vrienden van S.V. Den Hoorn’ is bedoeld voor ondernemende mensen die S.V. Den Hoorn een warm hart toedragen. Dankzij uw bijdrage kunnen we vele ambities van onze club waarmaken. Met  ruim 1100 leden zijn er ambities genoeg!

Sluit u aan bij ons aan!

Wat bieden wij u:

Lidmaatschap BC

  • Aansluiting bij een netwerk van 70 lokale bedrijven met als doel elkaar te versterken
  • Meerdere keren per jaar (3x) organiseren wij bijeenkomsten waar u kunt netwerken, kennismaken met collega BC leden . Voorbeelden hiervan zijn een lunch bijeenkomst, bezoek aan een collega sponsor of een aansprekende spreker op een mooie locatie
  • Zichtbaarheid langs onze velden, op onze website en in het clubhuis
Kosten

Het lidmaatschap kent drie mogelijkheden:

Zilver

U kunt met 2 personen de BC bijeenkomsten bezoeken en krijgt gratis toegang tot de wedstrijden van ons eerste elftal. Uw logo wordt zichtbaar in ons clubgebouw .

EUR 650,00 per jaar ex btw

Gold

U kunt met 2 personen de BC bijeenkomsten bezoeken en krijgt gratis toegang tot de wedstrijden van ons eerste elftal. Uw logo wordt zichtbaar in ons clubgebouw  en u krijgt een reclamebord langs veld 1 op een zicht locatie!

EUR 800,00 per jaar ex btw

Platina

U kunt met 2 personen de BC bijeenkomsten bezoeken en krijgt gratis toegang tot de wedstrijden van ons eerste elftal. Uw logo wordt zichtbaar in ons clubgebouw en u krijgt een reclamebord langs veld 1 en veld 2 op een zicht locatie

EUR 1000,00 per jaar ex btw

Interesse om u bij deze mooie business club aan te sluiten?  Neem dan contact met ons op!!

Contactpersonen zijn:

Mark Halbe

Robin Persoon

Gerard Remmerswaal

Marco Dächer

VOORZITTER SPONSORCOMMISSIE
Stuur mij een mail