Nieuw businessclublid: Aanvoerdersband.com

Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is trots te vermelden dat www.aanvoerdersband.com middels een businessclub lidmaatschap heeft verbonden aan SV Den Hoorn. Hierdoor blijft het aantal businessclubleden van SV Den Hoorn maar uitbreiden. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

Aanvoerdersband.com
Aanvoerdersband.com is onderdeel van de Captain Armband Group en is de marktleider op het gebied van aanvoerdersbanden. Vanuit de gehele wereld ontvangt de Captain Armband Group dagelijks honderden bestellingen. Met zes internationale websites is het bedrijf dan ook wereldwijd de grootste leverancier van (gepersonaliseerde) aanvoerdersbanden.

Aanvoerdersband.com en Captain Armband Group behoren samen bij Spartan sportswear.
Spartan Sportswear is een jong bedrijf opgericht met passie voor voetbal en andere teamsporten om kwalitatief hoogwaardige teamkleding te leveren. De verscheidenheid aan kleding wordt in een eigen fabriek vervaardigd.

Aanvoerdersband.com en SV Den Hoorn
‘’Met onze teamwear gericht op onder andere voetbal komen wij in aanraking met vele ambiteuze amateurclubs, waaronder dus met SV Den Hoorn’’ geeft Theo de Muijnck van aanvoerdersband.com aan. ‘’Graag wil ik SV Den Hoorn middels dit sponsorschap ondersteunen door de ambitie en professionalisering die Den Hoorn nastreeft. Inmiddels is het een van de grootste clubs uit de regio, maar behoudt het wel de normen en waarden die elke gezonde amateurclub in Nederland na zou moeten streven. Een mentaliteit waar ik ook voor sta en terug zie in mijn eigen bedrijf!”


                                      www.aanvoerdersband.com trotse sponsor van SV Den Hoorn!