Nieuw businessclublid: BICT Groep

Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is trots te vermelden dat BICT Groep middels een businessclub lidmaatschap zich verbonden heeft aan SV Den Hoorn. Hierdoor blijft de groep businessclubleden maar uitbreiden. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

BICT groep
De BICT Groep is ontstaan uit de ICT afdeling van het bedrijf V&R Techniek. Sinds april 2011 is de BICT Groep geboren, één overkoepelende organisatie van waaruit automatisering, bedrijfstelefonie, hosting services en datanetwerken worden geleverd aan verschillende organisaties.

‘’Het gespecialiseerde team van ICT’ers en medewerkers bedenkt, levert en beheert op een flexibele en dynamische manier totaaloplossingen voor alle ICT vraagstukken’’, licht accountmanager Kevin Bogaards toe.
Doordat BICT groep diverse specialismen gebundeld heeft in één bedrijf, hebben klanten een vast aanspreekpunt voor alle vragen, meldingen of onverhoopte storingen. Storingen worden door proactief systeembeheer vroegtijdig opgespoord, zodat de klant vaak pas achteraf te horen krijgt dat zich een storing voorgedaan heeft.

Kevin Bogaards: ‘’Door slim samen te werken, pakken wij vraagstukken direct op en kan de klant zich volledig focussen op zijn core business. De uitdaging is om de klant compleet te ontzorgen op het gebied van ICT, waarbij wij streven naar een lange termijn relatie.’’

BICT groep en SV Den Hoorn
De BICT groep sponsort vele sportverenigingen zoals VV Naaldwijk, HV Westland en FC ‘s-Gravenzande. De BICT groep sponsort dus graag de (sport)verenigingen in de directe omgeving.
Daarnaast pronkt sinds augustus 2021 het logo van BICT groep op de mouw van het rood-witte shirt van BVO Sparta Rotterdam. ‘’Het kon dus niet anders dat wij ook sponsor moesten worden bij het andere rood-witte shirt uit de omgeving’’, verduidelijkt Kevin Bogaards met een knipoog het sponsorschap met SV Den Hoorn.

                                   BICT Groep trotse sponsor van SV Den Hoorn!

Voor meer info: www.bictgroep.nl