Nieuw businessclublid: Deta-Air

Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is trots te vermelden dat Deta-Air middels een businessclub lidmaatschap zich heeft verbonden aan SV Den Hoorn. Hierdoor blijft de groep businessclubleden maar uitbreiden. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

Deta-Air
Steeds meer huishoudens en bedrijven verduurzamen hun leef en/of werkomgeving door onder andere de huidige hoge gasprijzen, te behalen klimaatdoelen en de opwarming van de aarde te beperken. Deta-Air is een totaalaanbieder van duurzame klimaatoplossingen voor in en rond het huis. Deta-Air installeert airconditioning, zonnepanelen en warmtepompen.
Directeur Arthur Zwartjens: ‘’Momenteel hebben wij het erg druk met allerlei duurzame oplossing te implementeren bij huishoudens en bedrijven ingegeven door de huidige (gas)tarieven van energieleveranciers. Met ons bedrijf hebben wij zowel een adviserende als uitvoerende rol. Met ons bedrijf monteren, onderhouden en repareren wij de diverse duurzame systemen.

Deta-Air en SV Den Hoorn
Deta-Air is gevestigd in Delfgauw en heeft al vele duurzame systemen geïnstalleerd in woningen in Den Hoorn. Hierdoor is Arthur Zwartjens bekend met Den Hoorn en de plaatselijke voetbalclub. ‘’Tevens speelt mijn zoon Robin in het eerste elftal van Den Hoorn. Toen ik Yvonne van de sponsorcommissie sprak gaf ik aan dat ik graag met mijn bedrijf sponsor wil worden van SV Den Hoorn. Binnen één dag had ik het sponsorvoorstel in mijn mailbox en dezelfde dag heb ik het nog ondertekend” geeft Arthur breed lachend aan.

                                      Deta-Air trotse sponsor van SV Den Hoorn!

Website: www.deta-air.nl