Nieuw businessclublid: Eventliner Tours


Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is trots te vermelden dat Eventliner Tours middels een businessclub lidmaatschap heeft verbonden aan SV Den Hoorn. Hierdoor blijft de groep businessclubleden maar uitbreiden. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

Eventliner Tours
Eventliner Tours is het adres voor uw touringcar, partybus of discobus. Het bedrijf is gevestigd in Wateringen en beschikt over een ruime vloot aan verschillende soorten touringcars met ervaren chauffeurs om elke busreis om te toveren tot een feestje!

Eventliner Tours kan ingehuurd worden voor standaard en/of luxe touringcars voor uiteenlopende gelegenheden zoals bedrijfsuitjes, schoolreisjes, zakelijke evenementen, dagtochten en meerdaagse busreizen. ‘’Daarnaast hebben vele mensen onze partybussen vast wel eens op de snelweg gezien richting een festival of evenement’’, meldt Lorenzo Kuipers van Eventliner Tours. “De bussen met de vele jongeren (en ouderen!), discolichten en gezellige muziek zorgen immers vaak voor een hoop bekijks door talrijke weggebruikers’’.

Eventliner Tours en SV Den Hoorn
‘’SV Den Hoorn en het bijbehorende sportcomplex is voor ons geen onbekend terrein. Wij hebben al menig maal Hoornse supporters naar het eerste elftal mogen brengen bij belangrijke wedstrijden. Daarnaast wordt de ruime parkeerplaats van het sportcomplex ook regelmatig gebruikt als opstapplek voor evenementen en festivals’’, verduidelijkt Lorenzo. ‘’Graag worden wij businessclublid van SV Den Hoorn en hopen nog vele verzorgde busritten te mogen verzorgen!”


                                           Eventliner Tours trotse sponsor van SV Den Hoorn!


Voor meer info en/of boekingen zie: www.eventlinertours.nl