Nieuw businessclublid: Fresh4U

Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is trots te vermelden dat Fresh4U middels een businessclub lidmaatschap heeft verbonden aan SV Den Hoorn. Hierdoor blijft het aantal businessclubleden van SV Den Hoorn maar uitbreiden. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

Fresh4U
Keep it Fresh, Clean and Simple! De slogan die Fresh4U aanhoudt bij het ontzorgen in de export of import van exoten en druiven naar food service en retail. Terwijl de klant zich kan focussen op het product en de verkoop, richt Fresh4U op de douane afwikkeling, opslag, rijpen en verpakken. Fresh4U heeft een breed scala aan producten zoals zoete aardappels, mango’s, avocado’s en druiven.

Fresh4U is sinds twee jaar gevestigd in een nieuw distributiecentrum in Den Hoorn. ‘’Door de sterke groei de afgelopen jaren zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor ons bedrijf’’, geeft directeur Menno Reijgersberg aan. ‘’In Den Hoorn vonden wij samen met onze businesspartners van der Helm, Trofi en Trofipack een zeer geschikte locatie aan de Harnaschdreef. Hier combineren we onze expertise in respectievelijk de exoten- en druivenbusiness in één gebouw. In dit pand beschikken we over alle mogelijkheden om het gehele AGF pakket voor derden te verpakken.”

Fresh4U en SV Den Hoorn
Door de verhuizing naar het nieuwe pand in Den Hoorn is een sponsorschap met lokale voetbalclub een logisch vervolg. ‘’Doordat de hoofdsponsor van SV Den Hoorn (van der Helm) een businesspartner van ons is, krijgen wij als bedrijf natuurlijk wel mee wat voor prachtige vereniging SV Den Hoorn is’’, lacht Menno Reijgersberg. ‘’Die club en haar aansprekende ambities willen wij graag ondersteunen middels dit sponsorschap!’’
                                                  Fresh4U trotse sponsor van SV Den Hoorn!