Nieuw businessclublid: Knaap elektro

Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is trots te vermelden dat Knaap elektro middels een businessclub lidmaatschap zich heeft verbonden aan SV Den Hoorn. Hierdoor blijft het aantal businessclubleden van SV Den Hoorn maar uitbreiden. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

Knaap elektro
Knaap elektro is uw installateur en inspecteur voor alle voorkomende elektrische installaties. Vanuit de vestiging in Den Hoorn wordt de gehele regio Zuid-Holland bedient voor alle uiteenlopende werkzaamheden op gebied van elektrotechniek. Voor de aanleg van nieuwe elektrotechnische installaties, onderhoud en renovatie van uw bestaande installatie of een periodieke inspectie, het personeel van Knaap elektro voeren het voor u uit.

De klantenkring van Knaap elektro is divers. Onder andere architecten, bouwkundige aannemers, makelaars, detailhandel en overheidsinstellingen. Uiteraard kunnen ook particulieren contact opnemen voor allerlei zaken gelieerd aan elektro.

Knaap elektro
Knaap elektro is sinds enkele jaren verhuisd van het Westlandse Monster naar Den Hoorn. ‘’Door de sterke groei de afgelopen jaren zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor ons bedrijf. In Den Hoorn vonden wij een gloednieuw pand die aan alle eisen voldeed’’ licht de tevens in Den Hoorn woonachtige directeur Raymon van der Knaap ons toe.
‘’Zelf heb ik altijd gevoetbald bij SV Polanen in Monster. Inmiddels voetbalt mijn zoon bij SV Den Hoorn in de Scoorties. Hierdoor heb ik zelf kunnen ervaren wat voor prachtige vereniging Den Hoorn is. De club wil ik graag ondersteunen middels dit sponsorschap!’’

Knaap elektro trotse sponsor van SV Den Hoorn!