Nieuw businessclublid: Partyverhuren.nl

Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is trots te vermelden dat Partyverhuren.nl middels een businessclub lidmaatschap zich heeft verbonden aan SV Den Hoorn. Hierdoor blijft de groep businessclubleden maar uitbreiden. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

Partyverhuren.nl
Partyverhuren.nl is, zoals de naam al aangeeft, gespecialiseerd in het verhuren van vele artikelen voor een goed georganiseerd feest in de regio Zuid-Holland. Het bedrijf heeft vele artikelen als partytenten, biertaps, licht, geluid, terrasverwarmers, stoelen, springkussens, statafels, marktkramen etc. in het verhuurassortiment.
Partyverhuren.nl is een dochteronderneming van Knipping sound. Directeur Job van der Wildt: ‘’Met Knipping Sound waren wij al enige tijd actief in het verhuren van professioneel licht en geluid. Echter kregen wij steeds meer aanvragen voor een complete verzorging in partyverhuur. Om hiervoor niet afhankelijk te zijn van externe partijen zijn wij partyverhuren.nl begonnen. Het assortiment verhuur artikelen is inmiddels zeer groot en wordt nog steeds uitgebreid.’’

Webshop
Op de website van partyverhuren.nl zijn alle artikelen te vinden om een goed feest te kunnen geven. Met de webshop op de site zijn alle artikelen overzichtelijk te huren met de bijbehorende prijzen. ‘’Mocht je op het laatste moment beslissen om een feestje te geven, dan kunnen wij alle benodigdheden zeer snel leveren’’ geeft Job aan. ‘’Wij werken met de bekende regel voor 23.59 besteld, is de volgende dag in huis.’’

Partyverhuren.nl en SV Den Hoorn
Partyverhuren is lange tijd gevestigd geweest in Den Hoorn. Door de toegenomen drukte is het bedrijf echter verhuist naar de Dynamoweg 1 in Delft. “We zijn in Den Hoorn uit ons jasje gegroeid en hebben in Delft een pand gevonden met voldoende ruimte om te blijven groeien. Maar met onze oude vestiging in Den Hoorn waren we dus zeer bekend met de lokale voetbalvereniging en de vele ondernemers uit de businessclub!’’ voegt Job lachend toe.

                              Partyverhuren.nl trotse sponsor van SV Den Hoorn!