Nieuw businessclublid: Sleutelstad Assuradeuren BV

Elk worden gevormd bij SV Den Hoorn mooie gevormd die niet mogelijk zijn zonder de steun van sponsors. Als sponsorcommissie zijn wij dan ook trots om te vermelden dat Sleutelstad Assuradeuren businessclublid wordt bij onze prachtige vereniging.

Sleutelstad Assura
Sleutelstad Assuradeuren is opgericht door Hein Teeuwen en Wesley Bakvis als een volmachtbedrijf van diverse verzekeraars. Dit is een professioneel financieel besluit die de bevoegdheid heeft om meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden. ”Met ons bedrijf doen wij bijna alles wat een verzekeraar zelf doet: polissen maken, wijzigingen in uw verzekering administreren en schades vaststellen en uitkeren” verduidelijkt eigenaar Wesley Bakvis. ”Echter kunnen wij door de grote van ons kantoor meer service en maatwerk leveren voor onze klanten dan de grote verzekeraars”.

Samenwerking
Het Leidse Sleutelstad Assuradeuren heeft met een zestal bedrijven een samenwerkingsverband, waaronder businessclublid de Bruyn financieel adviseurs uit Delft. Deze bedrijven bieden de verzekeringsproducten van Sleutelstad aan en maken tevens gebruik van de backoffice.
”Wij sponsoren als bedrijf verenigingen graag in de regio. Peter de Bruyn was aanwezig op jullie prachtige voetbalclub en actieve businessclub netwerk, geeft Wesley Bakvis aan. Ons bedrijf is in Leiden gevestigd maar dat houdt ons niet tegen om businessclublid te worden van SV Den Hoorn!”.

Mocht u meer informatie over onze nieuwe businessclublid willen. Bezoek de website www.sleutelstadassuradeuren.nl

               Sleutelstad Assuradeuren trotse sponsor van SV Den Hoorn!