Nieuw businessclublid: Uitzendbureau Solutions BV

Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is trots te vermelden dat uitzendbureau Solutions middels een businessclub lidmaatschap heeft verbonden aan SV Den Hoorn. Hierdoor blijft het aantal businessclubleden stijgen. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

Uitzendbureau Solutions Group BV
Uitzendbureau Solutions is sinds 2002 actief in het bemiddelen van kwalitatief personeel in diverse branches. Een ieder die richting de rotonde bij Westerlee rijd weet het bedrijf wel te vinden aan de Jogchem van der Houtweg. Het prachtige kantoor en de bekende witte letters met Solutions zijn immers niet te missen! Dagelijks zijn via het uitzend- en detacheringsbedrijf circa zo’n 2000 flexwerkers aan de slag.

Solutions Group lanceert nieuwe naam Home of People
De Solutions Group wordt Home of People en is daarmee het nieuwe moederbedrijf achter drie uitzendorganisaties: Uitzendbureau Solutions uit de Lier, T&S Flexwerk uit Waalwijk en T&S Holanda uit Madrid. Per direct is de nieuwe groep actief, die dan ruim drieduizend uitzendkrachten aan het werk heeft bij haar opdrachtgevers. Voor de kersverse groep is dit slechts het begin; de komende jaren staan in het teken van sterke groei.

Uitzendbureau Solutions & SV Den Hoorn
Uitzendbureau Solutions sponsort graag verenigingen in de regio. ‘’Ik werd via zakenrelaties geattendeerd op jullie prachtige voetbalclub en actieve businessclub netwerk, geeft Hans Pruis CEO van Solutions aan. ‘’Ons bedrijf is dan wel in De Lier gevestigd, maar dat houdt ons niet tegen om businessclublid te worden van SV Den Hoorn.’’


                               Uitzendbureau Solutions Group trotse sponsor van SV Den Hoorn!

Website: http://www.solutionsteam.nl
Website: http://www.homeofpeople.nl