Nieuw businessclublid: Van Daal Makelaardij

Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is trots te vermelden dat Van Daal Makelaardij middels een businessclub lidmaatschap verbonden is aan SV Den Hoorn. Hierdoor blijft het aantal businessclubleden van SV Den Hoorn stijgen. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

Van Daal Makelaardij in Delft
Van Daal makelaardij bestaat dit jaar alweer 16 jaar en is inmiddels een begrip in Delft en omstreken geworden. Het makelaarskantoor van eigenaar Jan-Paul van Daal is veelal actief op de Delftse markt. Het is de makelaar voor taxaties, aankoop, verkoop en verhuur van woningen en of bedrijfspanden. Het behoort tot een van de grotere makelaarskantoren in de regio en heeft dus ook meerdere makelaars in dienst.
Uiteraard is Van Daal lid van de Nederlandse vereniging van Makelaars (NVM) waardoor u verzekerd bent van deskundig en betrouwbaar advies.

Uitbreiding – Van Daal Leenders Makelaars
Van Daal makelaardij is echter niet alleen meer actief op de Delftse woningmarkt. Steeds vaker wordt de expertise van Van Daal gevraagd in de gehele regio Haaglanden. ‘’Hierdoor hebben wij een tweede makelaarskantoor geopend in Rijswijk onder de naam Van Daal Leenders Makelaars’’, geeft Jan-Paul aan. ‘’Met dit kantoor zetten wij specifiek in op de zoektocht naar geschikte woningen in Den Haag, Rijswijk en Voorburg.’’

Van Daal Makelaardij en SV Den Hoorn
Van Daal Makelaardij is een ook bekend gezicht in het steeds meer bebouwde Den Hoorn. “In Den Hoorn worden steeds meer woningen gebouwd. Graag voorzien wij de Hoornse huiseigenaren van onze jarenlange ervaring en deskundigheid bij het kopen of verkopen van een woning. Voor ons tevens een goede reden om lid te worden bij de businessclub van SV Den Hoorn”, vult Jan-Paul lachend aan.

Van Daal makelaardij trotse en energieke sponsor van SV Den Hoorn!