Nieuw businessclublid: Van der Valk Solar Systems

Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is verheugd om te kunnen vermelden dat Van der Valk Solar Systems lid is geworden van de businessclub. Hierdoor blijft het aantal businessclubleden stijgen ondanks de coronacrisis. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

Van der Valk Solar Systems
Van der Valk Solar Systems is sinds 2009 een van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor vele type daken. De montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd aan de hand van Eurocodes en eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen aan solarinstallaties.

Van der Valk Solar Systems werkt nauw samen met het in Monster gelegen zusterbedrijf, Van der Valk Horti systems. Dit bedrijf is sinds 1963 een wereldwijd begrip op gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten gelieerd aan de tuinbouw.

Van der Valk Solar Systems en SV Den Hoorn
Sinds 2020 is Van der Valk Solar Systems verhuist naar een prachtige nieuwe locatie in Den Hoorn, pal naast de A4. ‘’Door de sterke groei de afgelopen jaren zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor ons bedrijf. In Den Hoorn vonden wij een gloednieuw pand die aan alle eisen voldeed’’ licht de tevens in Den Hoorn woonachtige directeur Denis de Vette ons toe.
Het Westlandse moederbedrijf, Van der Valk Systemen is al meer dan 30 jaar trouwe (hoofd)sponsor van Westlandia. ‘’Omdat wij met ons bedrijf in Den Hoorn gevestigd zijn stonden wij allesbehalve onwelwillend tegenover een sponsorovereenkomst met SV Den Hoorn. Misschien ook wel voor de komende dertig jaar’’ lacht de Vette.

                       Van der Valk Solar Systems trotse sponsor van SV Den Hoorn!