Nieuw businessclublid: verkeersschool concept


Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is trots te vermelden dat verkeersschool Concept middels een businessclub lidmaatschap heeft verbonden aan SV Den Hoorn. Hierdoor blijft het aantal businessclubleden stijgen. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

Verkeersschool Concept
Verkeerschool Concept is de rijschool in Delft en omgeving. De rijschool bestaat al meer dan tien jaar en is de afgelopen jaren hard gegroeid door een grote tevreden klantenkring. Een rijschool waar vertrouwen in combinatie met scherpe prijzen en kwaliteit hoog in het vandaal staan. Bij rijschool Concept kan je terecht voor vele verschillende rijbewijzen. Zo kan je er een rijbewijs halen voor een scooter, auto, aanhangwagen en motor. Zelfs het behalen van een taxi rijbewijs behoort tot de mogelijkheden.

Verkeersschool Concept & SV Den Hoorn
Verkeersschool concept sponsort graag voetbalvereniging SV Den Hoorn. Dit komt volgens Salim Ahannach, van verkeersschool Concept doordat veel van zijn cursisten voetballen bij SV Den Hoorn. ‘’In de auto vertellen ze vaak enthousiast over de club. Daarnaast zijn wij als rijschool veelal actief in Den Hoorn en Delft. Een tweetal redenen waarom wij het erg leuk vinden om de lokale sportvereniging te ondersteunen middels dit sponsorschap!’’

W: www.verkeersschoolconcept.nl
Social media: @verkeersschoolconcept

                               Verkeersschool Concept trotse sponsor van SV Den Hoorn!