Nieuw jaar!

De nieuwjaarsreceptie van 2 januari gaat helaas niet door…

Afgelopen zaterdag heeft het kabinet opnieuw een lockdown aangekondigd in ons land om de verspreiding van de nieuwste variant van corona te vertragen. Deze regels hebben invloed op de trainingen en wedstrijden en zijn per direct van kracht gegaan en gelden (voorlopig) tot 19 januari. Van 23 december tot 9 januari sluiten we het sportpark voor alle activiteiten en houden we de winterstop.

Het doel van de KNVB is om alle competities na de winterstop (half januari 2022) te hervatten, maar uiteraard is dat afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland en de maatregelen van het kabinet. Mochten teams toch tussen 05.00 en 17.00 uur kunnen trainen en het hierdoor verantwoord vinden om op vrijwillige basis wedstrijden te spelen, dan kan dat op verzoek. Vanaf 18 jaar geldt dat trainen is toegestaan op minimaal 1,5 meter en met 2 personen tegelijk.

De nieuwjaarsreceptie van 2 januari 2022 gaat helaas niet door in verband met de corona maatregelen. We reken op jullie begrip en maken het hopelijk later in het seizoen nog een keer goed met jullie.

We wensen iedereen ondanks de lock down, gezellige dagen, een fijne jaarwisseling en een hoopvol en heel gezond nieuw jaar toe.

Bestuur SV Den Hoorn