Nieuwe businessclublid: De Laatste Eer

Den Hoorn – De sponsorcommissie van SV Den Hoorn is verheugd om te vermelden dat De Laatste Eer een sponsorcontract bij SV Den Hoorn heeft ondertekend. Met De Laatste Eer als nieuwe sponsor blijft de businessclub bij SV Den Hoorn groeien. Steeds meer bedrijven combineren zakelijk belang met steun aan onze club.

De Laatste Eer
Een ieder uit de omgeving kent uitvaartcentra De Laatste Eer aan de Juniusstraat in Delft als een aangename omgeving om afscheid te nemen van een overledene. Echter minder bekend is dat De Laatste Eer nog over een aantal locaties in Delft, Pijnacker Nootdorp, Rijswijk, Zoetermeer en zelfs Den Haag beschikt. De Laatste Eer bestaat sinds 1931 en is een coöperatie met als doelstelling het verzorgen van een waardige uitvaart zonder winstoogmerk.
Uitvaartverzorger Lucas Bentvelsen geeft aan: ‘’De Laatste eer is onderdeel van Eer en Volharding BV. Dit is het uitvaartbedrijf en werkmaatschappij van de coöperatieve uitvaartverenigingen De Laatste Eer uit Delft en De Volharding uit Den Haag. Samen met meer dan 100 betrokken medewerkers verzorgen wij een groot deel van de uitvaarten in regio Haaglanden. Wij bieden een compleet pakket van respectvol vervoer, drukwerk tot de laatste verzorging!’’

De Laatste Eer en SV Den Hoorn
‘’Een ieder leven is eindig’’ besluit Lucas zijn relaas. ‘’Echter het waardig afscheid nemen van een dierbaar persoon is het laatste wat je kan doen. Ook leden bij SV Den Hoorn zullen vroeg of laat in contact komen met De Laatste Eer. Graag worden wij sponsor van SV Den Hoorn om onze naam en activiteiten respectvol uit te dragen naar de omgeving.”

De Laatste Eer trotse sponsor van SV Den Hoorn!