Nieuwe Businessclublid WCooliT

De businessclub van SV Den Hoorn heeft ondanks de barre corona tijden een nieuw lid mogen verwelkomen; WCooliT. Naast businessclublid is WCooliT tevens mede sponsor van de trainingspakken voor JO17-2. Graag introduceren wij sponsor WCooliT.

Misschien wist u het al, maar datacenters zijn grootverbruikers van energie. De oprichters, Marco Verzijl en Mees Lodder (in memoriam) weten dat het anders kan en richtten daarom WCooliT op.
WCooliT is een innovatief bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van energie besparen binnen datacenters. WCooliT realiseert energie-efficiency in datacenters door gebruik te maken van zelfontwikkelde Smart-oplossingen. Uiteraard levert dit kosten-efficiency op, maar het komt ook tegemoet aan de publieke opinie en overheidsregels om ‘groener’ te werken.

‘Onze werkwijze wijkt wel af van de gangbare manier van werken. Wij kijken naar het koelproces als geheel, maar ook naar de processen en de organisatie er omheen en bij de mensen die erin werken. Alleen door naar het geheel te kijken kunnen datacenters energie-efficiënter en duurzamer worden’, aldus Marco Verzijl.
Energie-efficiëntie en duurzaamheid gaat dus niet alleen over apparatuur, maar ook over klimatologische omstandigheden, ontwerp, mensen, processen, IT – in perfecte balans.

‘We hebben nu ook de SOLOdc ontwikkeld: een all-in-one modulair en energie efficiënt klein verplaatsbaar datacenter, waarin alle nieuwste innovatieve technologie is opgenomen. Daarmee kunnen bedrijven hun data lokaal opslaan en/of met kleine stappen hun data-capaciteit uitbreiden’.

Sponsor trainingspakken JO17-2
‘De jeugd maakt natuurlijk veelvuldig gebruik van de faciliteiten van een datacenter met hun telefoons en gamecomputers. Dat zal in de toekomst waarschijnlijk alleen maar meer worden’, lacht Marco Verzijl. ‘Naast het gebruik zullen ze er misschien ook meer mee te maken krijgen in hun werkzame leven. Voor ons een goede reden om de jeugd kennis te laten maken met WCooliT. Dit doen we graag door onder andere trainingspakken te sponsoren bij SV Den Hoorn’.