Nieuwe gezichten bij het gilde jeugdtrainers

Enkele nieuwe gezichten bij het gilde van jeugdtrainers SV Den Hoorn

Afgelopen week hebben de hoofdtrainers voor boven- en onderbouw bij de jeugd hun overeenkomst voor seizoen 2024/2025 ondertekend. Na een openingsspeech van de voorzitter, werden eerst afzwaaiende trainers bedankt voor bewezen diensten. Vervolgens werden alle huidige en nieuwe trainers aan elkaar voorgesteld met een korte introductie van Marcel van der Gaag (hoofd onderbouw) en Dennis Hijman (hoofd bovenbouw).

Bij de onderbouw wordt Samantha Vermeulen aankomend seizoen hoofdtrainer van de JO12. Zij schuift mee met de groep die ze dit seizoen begeleidt heeft in de JO11. Bij de JO11 nemen Bjarne Harteveld en Milan van Geest het trainersstokje over van Marcel de Haas. Laatstgenoemde heeft zich twee jaar als hoofdtrainer ingezet en zal komend seizoen als sparringpartner gaan dienen voor Bjarne en Milan. Bedankt Marcel en veel plezier met het begeleiden van deze aanstormende talenten! Bjarne en Milan volgen de opleiding sport en bewegen, zijn jongens van de club en hopen binnenkort te beschikken over hun voetbalcoach 2 diploma. De club is trots op deze jongens van eigen bodem en wenst ze veel succes bij het coachen en trainen van de JO11!

Bij de JO10 is Michel Falandt volgend jaar hoofdtrainer. Michel schuift mee met ‘zijn’ JO9-groep. Samen met een talentvolle en enthousiaste groep van trainers, zal hij gaan proberen de kinderen in JO10 naar grote hoogte laten stijgen. Bij JO9 treedt in de persoon van Robert van de Zwan een nieuw gezicht toe tot de trainersstaf. Robert heeft een voetbalachtergrond (Full speed, DHC en GDA) en al de nodige trainerservaring opgedaan bij de JO10 en de JO8. Daar heeft hij de kunst afgekeken van respectievelijk Marcel de Haas en Rik de Joode. Komend seizoen trekt hij de stoute (voetbal)schoenen aan en gaat hij proberen de kinderen samen met de andere trainers naar een (nog) hoger plan te brengen. Bij de JO8 zwaait Rik de Joode wederom de scepter. Rik de Joode staat al een aantal jaren aan de basis van de ‘voetbalopleiding’ van SV Den Hoorn. Met zijn niet aflatende inzet en organisatorische kwaliteiten, zijn we verzekerd van een goede start van onze talenten in de JO8.

SV Den Hoorn is erin geslaagd om het ingezette beleid van de jeugdopleiding specifiek gericht op de bovenbouw verder vorm te geven voor 2024/2025 en wel met onderstaande hoofdtrainers. Zij gaan samen met de coördinatoren/trainers/begeleiding/staf binnen de leeftijdsgroepen voor een veilige omgeving, plezier, ontwikkeling en mooie prestaties. Daarnaast bieden we talentvolle/ambitieuze trainers ‘binnen onze club’ kansen om zichzelf te ontwikkelen en het DNA van onze cultuur en opleiding verder te borgen in onze jeugdopleiding. Kortom een club in bloei! #samendebesteclubuitderegio

Bovenbouw – Hoofdtrainers:
Sem Remmerswaal JO13