Nieuwsupdate wedstrijden zondag 28-11-2021 incl. SV Den Hoorn 1 – fc Boshuizen 1

Zondag 28 november a.s. worden de wedstrijden thuis gespeeld onder de nieuwe extra aangescherpte maatregelen van het kabinet. Wat al was is dat alleen spelers, begeleiders en functionarissen zijn toegestaan op het sportpark. Supporters zijn niet welkom.

In het clubgebouw en in de kleedkamers geldt een verplichte controle van de QR code (CTB). Afhalen van een consumptie bij de bar uitsluitend met mondkapje en daarna met de consumptie direct naar buiten. In het afgezette horecagedeelte kan worden gezeten (placering) op vertoon van een QR code (CTB).

De wedstrijden die om 14.00 uur worden gespeeld, incl. SV Den Hoorn 1 tegen fc Boshuizen 1 zullen klaar zijn om 15.45 uur. Spelers zullen direct moeten douchen als ze boven nog een drankje willen nemen. Uiterlijk om 17.00 uur sluiten we de kantine.

Bedankt voor jullie begrip!

Namens bestuur SV Den Hoorn,
Frank van Mil, vz