Oscar Laguna Burgos nieuwe assistent trainer bij SV Den Hoorn

Eind vorig jaar kwam SV Den Hoorn al met het bericht dat het contract met hoofdtrainer John Hage is verlengd. Na gesprekken voegt de club nu Oscar Laguna Burgos als assistent trainer aan de technische staf toe.

Met het aantrekken van Oscar Laguna Burgos is de club ervan overtuigd een volgende stap in ambities en professionalisering te zetten. Laguna Burgos was zelf als speler actief in het betaalde voetbal bij ADO Den Haag en kwam in de hoogste amateur regionen o.a. uit voor Excelsior Maassluis.

Als trainer werd hij kampioen met DHL, promoveerde hij met DVV Delft naar de eerste klasse en werd hij kampioen met Wilhelmus waar hij momenteel hoofdtrainer is voor het vijfde achtereen volgende seizoen.

Laguna Burgos zelf over zijn keuze: “Ik had al wat langer contact met Technisch Manager Donny van den Bos, daarmee komt deze stap voor mij niet uit de lucht vallen. Ik heb een goed gevoel bij SV Den Hoorn, een mooie en ambitieuze club. Na gesprekken met John Hage ben ik ervan overtuigd dat we samen mooie dingen kunnen bereiken en kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan.”