Toen ik aankwam werd ik opgehaald door een mevrouw. Zij bracht me naar een kamer waar de coach de spelers vertelde op welke positie ze moesten gaan staan. Daarna keken we een filmpje van een wedstrijd die ze eerder hadden gespeeld. Toen dat voorbij was, mocht ik mee naar de kleedkamers en daarna het veld op om warm te lopen. Ik vond het leuk dat ik mee mocht doen.

Toen ging de wedstrijd beginnen. Ik mocht de bal op de stip leggen en toen voor de scheidsrechter tossen. Ik moest aan de tegenpartij kop of munt vragen en gooien. Ik mocht met de bal richting het doel van de tegenpartij lopen en proberen een goal te maken. In de dugout heb ik de wedstrijd gekeken. Ook kon ik met de wisselspelers praten. 

Jammer genoeg hebben we verloren met 2-1.

Ik heb gedag gezegd en toen kreeg ik in de bestuurskamer lekker nog wat te drinken met bitterballen. Van de baas van S.V. Den Hoorn kreeg ik nog een aandenken en een mooi cadeau.