Pupil van de Week: Davy Buis

Mijn naam is Davy Buis en ik speel zelf in JO10-1. Het liefst sta ik op doel of in de aanval.

Zaterdag 11 november was echt de gaafste dag ooit bij Den Hoorn! Ik mocht pupil van de week zijn bij de wedstrijd van Den Hoorn 1 tegen Voorschoten. Wat een gave middag! Ik mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, in de kleedkamer (waar het een feestje was met harde muziek), de warming up meedoen op het veld en natuurlijk samen met mijn teamgenoten oplopen voor de wedstrijd. We hadden nog een minuut stilte waarbij iedereen op het hele park echt heel stil was. Daarna mocht ik de aftrap nemen en scoren bij de keeper van de tegenstander. Gelukkig ging de bal er mooi in!

Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten met de wisselspelers en na afloop van de wedstrijd kreeg ik in de bestuurskamer van de voorzitter nog een oorkonde en een mooie bal met de namen van alle spelers.

Daarna waren de jongens van het eerste en O23 ook nog in de kantine en mocht ik met m’n vriendje Stijn meedoen met een dobbelspel en bottle flippen. Echt super leuk!

Bedankt allemaal voor deze onvergetelijke herinnering!