Pupil van de Week: Lotte

Hoi, ik ben Lotte en ik was afgelopen zaterdag de pupil van de week. Ik vond het spannend, maar het was toch heel leuk. Ik mocht mee met heren 1 naar de voorbespreking. Daarna mocht ik mee naar de kleedkamer. Ze zetten heel harde muziek op, dat vond ik leuk om mee te maken. Ik kreeg ook nog een koekje. Toen ging ik mee naar buiten naar het veld en ging ik met de reservespelers overspelen.

Daarna moest ik, samen met de andere kinderen die gingen oplopen, wachten in de gang op de spelers van Heren 1. Ik mocht met de scheids meelopen en mocht de bal pakken. Bij de middenstip ging ik zwaaien naar het publiek. De andere kinderen renden terug naar de zijkant van het veld en ik legde de bal op de middenstip. De spelers gingen kiezen aan welke kant ze begonnen. Toen dat klaar was, floot de scheids en mocht ik scoren bij de tegenstander van SV Den Hoorn. Dit was het spannendste en het leukste van de hele middag! Toen ik bij de keeper kwam, wilde ik met een lop over hem heen schieten, maar de keeper was te hoog, dus heb ik dat niet gedaan.

Nadat ik had gescoord, mocht ik bij de reservespelers op de bank zitten. Het was heel gezellig op de bank. Toen de wedstrijd af was gelopen had de tegenstander met 0-3 gewonnen. Ik had als enige van SV Den Hoorn gescoord 🙂 

Toen mocht ik mee naar de bestuurskamer en kreeg ik wat lekkers te eten en te drinken. Ik mocht op de stoel gaan staan en kreeg een voetbal met de namen van de spelers en een certificaat. Dat was het einde van een hele leuke middag!