Pupil van de Week: Vic

Ik ben Vic van den Borne en zit in de JO 10-5. Na een week vakantievieren in Limburg was zaterdag 4 mei een bijzondere dag, want ik mocht pupil van de week zijn. Het was een heel leuke middag: ik was bij de teambespreking, ik mocht scoren in de goal van de tegenstander LFC uit Leiden en ik zat in de dug-out tussen de wisselspelers. Het was een leuke wedstrijd en SV Den Hoorn 1 won eindelijk weer eens. Het was spannend, het stond lang 2-1. Met de derde goal in de regen was de winst zeker en na een hele mooie vrije trap strak in de hoek 4-1! Het fluitsignaal van de scheidsrechter en daarna samen juichen met de spelers. Na de wedstrijd in de bestuurskamer kreeg ik een heerlijke vette snack en een leuke verrassing. Bedankt SV Den Hoorn!