Pupil van de week – Tim Jansen

Zondag 3 april 2022, Den Hoorn 1 – DHC 1

Wat een leuke verrassing was het toen Jan van Beek aan de deur stond: op zondag 3 april ben ik Pupil van de Week!

Afgelopen zondag was het zover, om 12.00 uur speelden we met mijn team (JO10-5) eerst een voorwedstrijd tegen DHC. Dat was een lekkere opwarmer in de koude wind. De eerste helft stond ik op doel, daarna nog even als linksachter.

Voor het einde wedstrijd was het al tijd om de trainer en de spelers te gaan ontmoeten. Mijn team maakte gelukkig de wedstrijd af, we wonnen met 7-1!

Na kennis gemaakt te hebben met de trainer John, ging ik mee naar de kleedkamer en maakte met bijna allemaal een praatje.

Toen was het tijd om het veld op te lopen, ik mocht voorop met de scheidsrechters en mocht de bal van de paal pakken. Er was zelfs vuurwerk bij het oplopen van het veld!

Bij de middenstip mocht ik de toss doen, dat was het allerleukste! DHC mocht beginnen. Ik nam de eerste aftrap en scoorde bij de keeper van DHC. Toen mocht het werk verder gedaan worden door de spelers van het eerste elftal, ik zat bij de reserve spelers in de dug-out. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Na de wedstrijd mocht ik met mijn vader, moeder en broer nog naar de bestuurskamer. We kregen wat lekkers te drinken en kletsten over de wedstrijd. Toen moest ik op de mooie stoel gaan staan (mijn trainer Martijn zegt dat dat zijn stoel is :-). Van de voorzitter Frank kreeg ik een mooie bal met alle namen van de spelers en ook een certificaat.

Ik vond het een supergave middag! Dit ga ik niet vergeten.

Groetjes, Tim Jansen (JO10-5)