QR code en COVID

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 m regel en is verdere verruiming mogelijk. Echter, sportkantines worden gezien als horeca dus zullen ook amateurverenigingen moeten controleren op QR code of Corona Testbewijs (CTB) als leden of bezoekers in de sportkantine willen eten of drinken. Voor eet- en drinkgelegenheden bij sportaccommodaties geldt dat een controle noodzakelijk is wanneer men het afgehaalde, of bestelde eten en drinken nuttigt in de afgescheiden horeca-functie. Aangezien wij nog steeds niet ruim in onze vrijwilligers zitten voor de zaterdag, zondag en voor de bardienst kunnen wij als SV Den Hoorn geen mensen vrij maken om te controleren op QR code en daarom zulllen wij (het grootste deel van) de kantine afsluiten.   

Besluit: Iedereen kan vanaf zaterdag 25 september as nog steeds hun drankje of eten afhalen aan de bar maar niet meer in de kantine nuttigen. Dus eten en drinken buiten op het terras of tribune is dan de enige mogelijkheid. 

We gaan de komende weken een groot beroep doen op meer leden om als vrijwilliger bij de vereniging te komen helpen. Nu we allemaal weer weten hoe fijn het is dat we weer voetballen, je kind weer lekker kan bewegen, jij zelf weer heerlijk langs de lijn kan staan, denk dan ook even dat dit alleen maar blijft bestaan als je zelf OOK een steentje bijdraagt. Zeg ja! als je gevraagd wordt of beter nog: meld je nu aan bij mij [email protected] en kom helpen op zaterdag of zondag, achter de bar, gezellig met een groepje vrienden of bekenden. Zo houden we met elkaar deze mooie club in stand. 

Hartelijk bedankt namens de ±1.300 leden van deze beste club van de regio; SV Den Hoorn. 

 

Frank van Mil

Voorzitter SV Den Hoorn