Reglementen voor de kampioenswedstrijd Unitas ‘30 – SV Den Hoorn

Hierbij vraagt het bestuur van SV Den Hoorn dat jullie je houden aan de volgende regels:

• Geen drank onder de 18
  • We gedragen ons netjes in de bus en zijn vriendelijk voor de buschauffeur
  • Vuurwerk meenemen is verboden (sfeer actie wordt centraal gecoördineerd)
  • We gedragen ons netjes op het terrein van Unitas (geen scheldwoorden , geen racisme, niet provoceren, geen vernielingen).
  • We laten na afloop het terrein netjes achter (alles opruimen met elkaar)
  • We gedragen ons respectvol tegenover de club, vrijwilligers en spelers van Unitas’30
  • We komen niet op het veld tijdens en na de wedstrijd.

Vervoer

• Kom op tijd (uiterlijk 12.00 uur)
  • Betaal vooraf je bijdrage voor de bus in de kantine.
  • Je ontvangt een bandje. Deze houd je de gehele dag om. Dit is ook je toegang tot de kantine na de wedstrijd. Geen bandje, geen toegang.
  • De snoep en het drankje is voor onder 18.
  • De bussen vertrekken uiterlijk om 12.30. Aankomst rond 14.00 uur.
  • Op het terrein van Unitas ’30 gaan we direct richting klaargemaakte zone voor den hoorn. Volg te allen tijde de instructies op van vrijwilligers van Unitas ’30 en begeleiders van SV Den Hoorn.
  • De bussen vertrekken na de wedstrijd rond 17.30 terug naar Den Hoorn waar we rond 19.00 terug zijn.
  • De officiële huldiging en het eindfeestje in de kantine duurt vervolgens tot 21.00 uur.
  • Geen geluidsoverlast. Denk bij het verlaten van het sportpark aan onze buren.