Ronald van der Helm nieuwe HJO SV Den Hoorn

Ronald van der Helm, voormalig trainer van onder andere BVO jeugdteams bij Excelsior, gaat zich nu richten op de volgende stap in zijn rijke voetbal carriére, namelijk Hoofd Jeugd Opleiding in Den Hoorn.

Van der Helm is de afgelopen 15 jaar op landelijk niveau actief geweest waarbij hij een schat aan ervaring heeft opgedaan. Deze ervaring gecombineerd met zijn ambitie zal hij nu voornamelijk gaan inzetten als HJO bovenbouw voor de club uit Midden Delfland. Ronald volgt hiermee Edger Kuntz op die na 7 succesvolle jaren afscheid gaat nemen. Samen met de technisch jeugd coördinatoren onderbouw en de ervaren jeugdtrainers die allen al eerder door SV Den Hoorn zijn vastgelegd zal Van der Helm zich gaan richten op het ontwikkelen en opleiden van de talenten op zo’n breed mogelijk vlak.

De ambitie van SV Den Hoorn is om alle jeugdelftallen op een nog hoger plan te brengen en uiteindelijk het eerste elftal -dat komend jaar uitkomt in de eerste klasse zaterdag- te versterken met eigen jeugdspelers om zo samen de beste club uit de regio te worden.