Scoor met Oranje

Beste voetbalvriend(in),

Op 11 juni is het zover, wat hebben we ernaar uitgekeken: de aftrap van het EK Voetbal. En ING brengt Oranje dichterbij dan ooit, want als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal hebben we twee leuke acties voor jou en je leden. Jouw vereniging is één van de gesponsorde clubs die deze acties persoonlijk ontvangt van ING.

We adviseren je om van beide acties twee verschillende post te maken op je social kanalen. Hieronder vind je de benodigde tekst, afbeeldingen en de links om te plaatsen op de social kanalen van je club.

Actie 1;
Scoor mee met de Oranje VR-bril

Waar slaapt Memphis? Hoe traint Matthijs? Hoe bereidt Frank de Boer z’n spelers optimaal voor op het EK? Dit en meer zie je met de unieke Oranje VR-bril. Stap in de wereld van Oranje mét 360-gradenvideo van het trainingskamp in Zeist. Op=op.

Link: Scoor mee met de oranje VR-bril – ING – Voetbal

Actie 2;
Inside Oranje
De dagelijkse WhatsApp-experience met unieke verhalen en anekdotes. Van kleedkamer humor tot interlandstress. De Oranje helden van toen en nu vertellen je alle insides van Oranje. Zoals van Steven Berghuis, John Heitinga, Arthur Numan en Wim Kieft. Kortom; een uniek inkijkje in Oranje-belevenissen. 25 jaar Oranje, samengevat in één experience.

Link: http://bit.ly/insideoranje

Veel dank en als er vragen zijn horen we het graag.