Bij SV Den Hoorn spelen de jongste leden in de scoorties. Hier maken kinderen van 5 en 6 jaar spelenderwijs kennis met voetbal. Plezier in het spel staat hierbij voorop. Er wordt nog niet gewerkt met vaste teams en kinderen kunnen gedurende het hele jaar instromen als er plaats is. Op zaterdagochtend is er een onderlinge competitie voor wie er wil, waarin 4 tegen 4 wordt gespeeld.

Er wordt getraind op woensdagmiddag van 17 – 18 uur.
De competitie is op zaterdagochtend van 8.30 – 9.30 uur.

Kinderen kunnen starten met voetballen na de zomervakantie in het jaar dat ze 5 worden. We zijn er trots op dat onze vereniging goed bekend staat en veel aanmeldingen krijgt. Helaas kan dit betekenen dat er niet direct plaats is. Kinderen uit de eigen gemeente krijgen voorrang.

SV Den Hoorn is een vereniging van en door vrijwilligers: we doen het samen. Dat geldt ook voor het verzorgen van trainingen bij de scoorties: zonder ouders geen trainers, zonder trainers geen scoorties. Begeleiding en coordinatie is aanwezig en echt iedereen kan het. 

Om trainen te geven is het niet nodig om kennis van voetbal te hebben, plezier in het spel staat bij ons voorop. Daarnaast wordt de opzet van de training alvast voor je gemaakt, er zit geen voorbereiding aan vast. Ervaring met veters strikken is bij de scoorties meer van belang dan verstand van voetbal. Super leuk om met (eigen) kinderen een uurtje op het veld te staan om spelenderwijs de jongste jeugd leren om te gaan met de bal.

Aanmelden kan via dit formulier. Je bent dan niet meteen lid, maar je staat op de lijst. Zodra er plek is wordt er contact opgenomen, zal er wat informatie gedeeld worden, kunnen er vragen gesteld worden en zal er ook gevraagd worden wat je zou kunnen betekenen (denk daar alvast over na).

Voor vragen kunt u mailen naar de coördinator van de scoorties.