SPECULAASPOPPEN ACTIE

Hallo allemaal,

Het is weer zover, de jaarlijkse speculaaspoppen actie is weer van start gegaan!  Ieder jaar worden sponsors, ouders en andere betrokkenen benaderd over deze leuke actie. De opbrengst van deze actie gaat ieder jaar naar een doel binnen de vereniging. Vorig jaar stond in teken van de corona-crisis. Door de corona maatregelen hadden vele sportclubs waaronder SV Den Hoorn wel een heleboel kosten, maar geen opbrengsten. De opbrengsten van de speculaaspoppenactie 2020 hebben we om die reden als vereniging zeer goed kunnen gebruiken.

Dit jaar willen we de opbrengst van de actie gebruiken voor de aanschaf van een buitenbar op de wedstrijddagen. Doordat het eerste elftal ook op zaterdag gaat spelen, verwachten we een hoop drukte bij de bar op de zaterdagen. De bar in de kantine kan dan ontlast worden door een buitenbar te creëren. Daarnaast zal een deel van de speculaaspoppen actie gebruikt gaan worden voor verbouwing van de kantine. Deze zal een grondige opfrisbeurt gaan krijgen na zestien jaar intensief gebruik.

Jullie zullen de komende weken benaderd worden of jullie speculaaspoppen willen bestellen. Denk dan niet: Ik heb geen bedrijf of lust geen speculaas , want u kunt er ook zeker andere mensen mee verblijden. Denk bijvoorbeeld aan verpleegsters in het bejaardentehuis van opa’s en oma’s, uw collega’s op het werk, uw werkgever of uw familie. Door de grootte van de pop zal uw gift als een loyaal gebaar worden ontvangen, en dat voor slechts € 6.

Voor extra info download: Bestelformulier Speculaaspoppen losse verkoop 2021 op de website en kom in actie!

Of bestel bij meer dan 12 poppen direct via speculaaspoppen@svdenhoorn.nl

 

Alvast bedankt!

De speculaaspoppen commissie