Speler van de week – Ties van der Wal

13 maart 2022 (SV Den Hoorn 1 – Spartaan’20 1)

Ik vond het erg leuk dat ik was gekozen als pupil van de week en er werd door een hele aardige mijnheer, Jan van Beek, een trainingspak bij mij thuis gebracht die ik aan moest op die zondag.

 Op de zondag dat het 1e van SV de Hoorn moest spelen was ik erg zenuwachtig.

Ik werd voorgesteld aan de coach van het team en werd meegenomen naar de spelers.

De spelers reageerde heel aardig en waren lief voor me.

Ik mocht mee naar de kleedkamer, waar de opstelling werd besproken en daarna mocht ik meedoen met de warming up. Daarna weer naar de kleedkamer waar ze hele harde muziek hadden opstaan wat ik super leuk vond! Bij het oplopen van het veld mocht ik naast de scheidsrechter het veld oplopen en de bal van de pal afpakken en op de middenstip leggen.

Toen de bal op de middenstip lag was het allerleukste om tussen de spelers van de tegenstander heen te dribbelen en het eerste doelpunt te scoren bij de tegenpartij, er werd hard gejuicht op de tribune wat ik erg gaaf vond!

De hele wedstrijd mocht ik naast de spelers op de reservebank zitten en in de pauze en na de wedstrijd, die wij helaas hadden verloren, mocht ik ook weer mee naar de kleedkamer.

Toen de wedstrijd was afgelopen mocht ik naar de bestuurskamer waar ik van een hele aardige mijnheer Fanta kreeg en op tafel stond een schaal met lekker frikadelletjes en kroketjes.

Op eens werd ik door de voorzitter van SV den Hoorn gevraagd om op de (leren)draaistoel te gaan staan en vroeg hij aan mij wat ik van de wedstrijd vond en of ik het naar mijn zin heb gehad?

Hij gaf mij een hele mooie voetbal van SV de Hoorn met alle handtekeningen erop van de spelers van SV Den hoorn 1 en een oorkonde van de club.

Ik vond het heel stoer dat ik speler van de week ben geweest.

Groetjes Ties van der Wal (JO10-4)