START GROTE CLUBACTIE 2023

Op 23 september begint de verkoop van de Grote Clubactie 2023 van S.V. Den Hoorn.
Na het grote succes van vorig jaar, waar de online-verkopen en Superloten de extra inkomsten opleverden, gaan we ook dit jaar voor een mooi bedrag voor onze jeugdafdeling n.l. € 15.000,00.

Dit jaar kunnen de verkopen aan de deur weer doorgaan. Gezien het succes van vorig jaar zullen we extra aandacht blijven besteden aan de online-verkopen en het benutten van social media.

Wat zijn de mogelijkheden buiten het kopen aan de deur :
• het kopen van loten via de website van S.V. Den Hoorn
• het kopen van loten via Facebook en een link
• het kopen van loten via WhatsApp en een persoonlijke link

Onze jeugdleden van de JO8 t/m JO13-MO13 gaan op pad en/of gebruiken de online-mogelijkheden om zoveel mogelijk loten te verkopen. Daarbij ontvangen de verkopers voor ieder verkocht lot € 0,25 en zijn er prijzen van € 25,00, € 50,00, € 75,00 en € 100,00 voor de best verkopende leden.
Landelijk ontvangen de beste verkopers ook nog eens hele mooie prijzen.

Voor bedrijven, voetbalteams, vriendengroepen en wie maar wil bestaat er de mogelijkheid om een SUPERLOT te kopen. Dit lot bestaat uit 50 loten, kost € 150,00 waarvan € 120,00 voor de vereniging is. Voor bedrijven een mooie manier om een actie voor hun cliënten mee op te zetten, cadeau te doen aan het personeel of relaties. Voor de verkopers ook leuk, omdat zij in één klap
€ 12,50 rijker zijn. Ze hoeven deze alleen maar te verkopen, door te geven en voor de afhandeling zorgt de organisatie.

We hopen er mede met jullie hulp wederom een geslaagde actie van te maken en onze jeugd aan extra inkomsten te helpen. Voor de opbrengst is gedacht aan een bijdrage voor een evenement voor de jeugd (bijv. een FIFA tournooi, Jeugdkamp, zaalvoetbal met kerst of zwemmen).

STEUN DUS ONZE JEUGD EN KOOP OP WAT VOOR MANIER DAN OOK DE LOTEN IN DEZE ACTIE!!!!!!!!!!!!!!!

Bedankt namens alle jeugdleden en de organisatie!

Jan van Beek, 06-25450316