SV Den Hoorn Skill Games 2021

Het idee om iets leuks te organiseren voor de kinderen in de coronatijd ontstond bij het materiaalhok na een trainingsavond in December. We maakten een groepsapp aan met vier enthousiaste trainers/ staff van Den Hoorn. In deze groepsapp nam het idee al snel serieuze vormen aan. Na het vrijkomen van budgetten van SV Den Hoorn, de KNVB en medewerking van sponsors zoals de Plus Van Leeuwen supermarkt, Be-Fresh en Eduvisor, konden we echt concreet gaan plannen.

Op 23 januari was het dan zo ver. Alle spelers van JO-8 t/m MO-15 waren uitgenodigd en kwamen in verschillende tijdblokken naar de vereniging. Daar troffen zij een veld aan waarop 6 verschillende ‘Skill Games’ voor hen waren klaar gezet. Met hun team hebben ze alle games gedaan waarbij ze vaak individueel aan de slag konden om punten te scoren. Die punten werden voor hun team bij elkaar geteld en in een slimme Excel sheet verwerkt. De games waren: Penalty schieten, behendigheid parcours en een partij spel in een opblaasbare panna-kooi van Set in Motion. Ook konden de spelers meten hoe hard ze kunnen schieten met een schot-snelheid-meter. Er werd ‘hit the target’ gespeeld en een spel waarbij punten verdiend konden worden door de bal in een winkelwagentjes en mandjes van Plus van Leeuwen te schieten.

Na afloop was er voor alle kinderen een pakje drinken en wat fruit. Het team met de meeste punten werd uitgeroepen als winnaar en zij kregen een medaille.

De kinderen hebben een leuke sportieve tijd gehad, met dank aan alle vrijwilligers en ouders die zich hiervoor hebben in gezet en met dank aan de sponsors Plus van Leeuwen, Be Fresh, KNVB en Eduvisor.

Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Kevin Meere, Mark Moorees, Fred Grens en Wytze Boer