SV Den Hoorn versterkt zich en houdt overige selectie intact

De Technische Commissie van SV Den Hoorn is verheugd dat de selectie voor het seizoen 2021-2022 nagenoeg rond is. Den Hoorn versterkt zich het komende seizoen met de volgende spelers: Joey Vos, Vincent Plichta, Felix Nijman, Poya Maleki Seifar en Roy Fernandes die allemaal te kennen hebben gegeven volgend jaar voor de ploeg van trainer John Hage uit te komen.

Joey Vos kwam de afgelopen vier seizoenen uit voor de hoofdmacht van SVC’08 en keepte hiervoor o.a. in het eerste elftal van Maasdijk.

Poya Maleki Seifar is woonachtig in Den Hoorn en keept momenteel bij DHC, hiervoor kwam hij uit voor Spartaan’20 en Concordia.

Vincent Plichta speelde in het verleden al 8 seizoenen voor SV Den Hoorn en maakt hiermee de cirkel rond. Het huidige seizoen komt hij uit voor Wippolder.

Roy Fernandes keert na een uitstapje van één seizoen Spartaan’20 ook terug naar Den Hoorn.

Felix Nijman is na een uitstapje van één seizoen naar Concordia ook weer terug bij de Midden-Delflanders.

Daarnaast hebben de volgende spelers aangegeven ook volgend seizoen uit te komen voor SV Den Hoorn: Donny Slot, Bas de Joode, Peterson Schenkels, Tjebbe Baggerman, Dylan Spaans, Noah Hes, Gianni Sergi, Sem Remmerswaal, Mark Vermeulen, Mohamed Ouhamou, Noah  Barends, Thomas Bouwer, Maurizio Marinacci, Lemar Bavelaar, Tigo Kok, Joey Stoel en Tom Boek.