SV Den Hoorn versterkt zich met Twan Waidijk en Tyler van Baalen

Twan Waidijk komt over van eerste klasser SVBO uit Emmen. Waidijk is een multi inzetbare speler die op verschillende posities uit de voeten kan, de speler kenmerkt zich door zijn loopvermogen, drive en spelinzicht. Waidijk speelde in de jeugd voor FC Emmen en kwam vervolgens zijn gehele carrière uit voor de dorpsclub SVBO. Dit laatste zocht hij ook in de buurt, sinds kort is de fysiek sterke Waidijk woonachtig in Delft waar hij naar toe is verhuist voor een maatschappelijke carrière. In het voetbal zocht hij een soortgelijke club welke in Den Hoorn gevonden is, vooraf een geweldige match.

Tyler van Baalen komt over van SV Wippolder, waar hij één seizoen voor uitkwam. De aanvaller kwam aan het begin van dit seizoen van SEP naar Wippolder, maakte veel minuten maar wilde toch wat anders. Tyler is de broer van Ian van Baalen die vorig jaar van SV Den Hoorn naar Scheveningen verkaste en een geweldig seizoen doormaakte. Vanuit die hoedanigheid is de link tussen Tyler en Den Hoorn een logische, waar hij de Midden-Delflanders aan meer doelpunten moet gaan helpen.