SV Den Hoorn’s Eric R. van Dijk Lid van Verdienste KNVB

Afgelopen zondag tijdens de afsluiting van het 70 jarig jubileum van SV Den Hoorn is haar ere voorzitter en naamgever van het gelijknamige sportcomplex, Eric R. van Dijk door dhr. Wenneker van de KNVB benoemd tot Lid van Verdienste.

Eric van Dijk ontvangt deze eretitel uit handen van het bondsbestuur voor zijn jarenlange inzet in het bestuur van SV Den Hoorn, zijn voorzitterschap van de vereniging uit Midden Delfland en zijn huidige inspanningen als voorzitter van de Stichting waar de verenigingen rondom Den Hoorn bij zijn aangesloten. Om deze eretitel te verkrijgen worden zowel de invulling als de zwaarte ervan meegewogen. Van Dijk zelf reageerde verrast: “Je denkt op een gegeven moment wel alles te weten en in de gaten te hebben maar hiermee ben ik zeer verrast, maar zeker ook trots en dankbaar’.

De uitreiking gebeurde tijdens de afsluitende zondag van het 4-daagse feest ter ere van het 70 jarige jubileum van SV Den Hoorn. De vereniging had alle wedstrijden van het weekend verzet om met jong en oud haar verjaardag te kunnen vieren. Enkele honderden leden en overige aanwezigen waren zodoende getuige van deze bekroning van Van Dijk. 

Het bestuur en alle leden feliciteren Eric van Dijk met de benoeming tot Lid van Verdienste.