Talentenfabriek SV Den Hoorn

Meerdere talenten van de club vertrekken dit jaar naar verschillende BVO’s

Jaarlijks levert SV Den Hoorn meerdere talenten af aan de eigen seniorenselectie waardoor we verzekerd zijn van een continue stroom aan nieuwe krachten voor ons steeds sterker wordende vlaggenschip van de club dat inmiddels met eigen jeugd in de eerste klasse zondag van West II meedraait.

Elk jaar zijn er ook talenten die ons voortijdig verlaten voor een carriérestap richting een betaald voetbal organisatie (BVO). Zo is voor Tino Dimitrijevic (17 jaar) -afgelopen jaar al uitkomend voor ons eerste elftal- na een succesvolle stage bij Go Ahaed Eagles een plekje gereserveerd bij de jonge talenten van de club uit Deventer. Tino die al op zijn vijfde bij SV Den Hoorn is gestart ging vervolgens negenenhalf jaar bij ADO spelen. De laatste twee jaar is hij even terug geweest bij onze club maar nu zal hij zeker zijn kans gaan pakken in de Adelaarshorst bij de kersverse promovendus in de Eredivisie.
https://www.delftopzondag.nl/nieuws/algemeen/94014/-tino-dimitrijevic-voetbal-is-echt-voor-mij-gemaakt-

Maar SV Den Hoorn leidt niet alleen succesvolle jongens op. Ook de meiden en de vrouwen zijn al jaren goed bezig. Dit jaar vertrekken ook twee talentvolle ‘dames’ om hun voetbalcarriére verder voort te zetten bij ADO Den Haag O16. Dit zijn keepster Fleur de Bruijn (JO14) en Lotte Vermeulen (JO13).

Niet alleen talentvolle spelers komen bij onze vereniging tot wasdom. Ook leiden we veel talentvolle trainers op. Meerdere keren maken deze trainers -al of niet na een tussenstop- de overstap naar een BVO. We mogen komend jaar Jelmer de Zwart van JO16 feliciteren met zijn nieuwe aanstelling als trainer /coach bij het Rotterdamse Sparta JO14.

SV Den Hoorn is heel trots op al onze spelers, talenten en trainers en we wensen de bovengenoemde heren en dames heel veel succes en plezier met hun nieuwe stap!